Ερωτηματικά που έγιναν πραγματικότητα για τους Έλληνες, Γράφει ο Στρατηγός ε.α. Δημήτρης Κυπριώτης


Είναι προφανές σήμερα ότι οι γκρίζες περιοχές στα Ίμια, μετά από τα τελευταία γεγονότα, έχουν παύσει πλέον  να είναι γκρίζες. Από τη στάση τους και μόνο οι Έλληνες αξιωματούχοι, μάλλον και οι ίδιοι το έχουν αποδεχθεί και δεν το ομολογούν, όπως ομολογείται και συζητείται ανοιχτά από τον  Ελληνικό λαό, ότι  σε αυτήν τη  θαλάσσια περιοχή παραδόθηκε αμαχητί η εδαφική κυριαρχία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Σήμερα όμως τι άλλος δρόμος έχει απομείνει από το να πάρουν οι Έλληνες την κατάσταση στα χέρια τους, αφού αυτούς που επέλεξαν για να διαφυλάσσουν τα συμφέροντα του κράτους και του Ελληνικού λαού, αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να το κάνουν.


Βέβαια και στο παρελθόν οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ και μάλιστα με δημοψήφισμα στον τρόπο διακυβέρνησης, δεν εισακούστηκαν και στη συνέχεια εξαπατήθηκαν.  Πρόσφατα με δύο μεγάλα συλλαλητήρια, από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της χώρας, συνέχισαν να βροντοφωνάζουν το ΟΧΙ για να σταματήσουν, αυτήν τη φορά, την κυβέρνηση από τον τρόπο χειρισμού του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων. Φαίνεται όμως ότι από τις κυβερνητικές αντιδράσεις, μπορεί και να μην  λαμβάνεται το μήνυμα.
Τώρα όμως ήρθε η ώρα με ήρεμο, αγωνιστικό  και στοχοπροσηλωμένο τρόπο, ο λαός να βγει μπροστά και να σταματήσει αυτήν την κατρακύλα που μαθηματικά οδηγεί σε νέα εθνική τραγωδία. Για να γίνει αυτό δεν χρειάζονται ούτε βιαιότητες ούτε μίση. Χρειάζεται ηρεμία, πίστη και ενότητα του λαού στο μεγάλο του ποσοστό.
Έτσι με αυτόν τον τρόπο η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, θα δώσει να καταλάβει καλά όλο το πολιτικό σύστημα,  ότι αυτήν τη φορά δεν θα σταματήσει  σε μία και μόνο συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Αυτός ο λαός θα παλέψει μέχρι τελικά να πετύχει την ανατροπή της κατοχικής διακυβέρνησης  και την ανάληψη της καθοδήγησης της χώρας  από μία Πατριωτική  Δημοκρατική  κυβέρνηση.
*Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α., και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

Πηγή, μέσω dimtris-kypriotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.