Β. Βιλιάρδος : Μνημόνια στο διηνεκές (για Ελλάδα).Η Ιταλία δεν έχει κερδίσει τίποτα από το €υρώ. Έχει καταστραφεί βιομηχανικά και όσο παραμένει στο € τόσο το χειρότερο (ΗΧΗΤΙΚΟ).

Κλειδί το Χρέος που δεν συζητείται ουσιαστικά 
Μετά τη δημοσιοποίηση και του συμπληρωματικού μνημονίου, είναι προφανές ότι τον Αύγουστο τερματίζεται η 3η δανειακή σύμβαση, αλλά τα μνημόνια στην Ελλάδα θα...

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 


Κλειδί το Χρέος που δεν συζητείται ουσιαστικά 
Μετά τη δημοσιοποίηση και του συμπληρωματικού μνημονίου, είναι προφανές ότι τον Αύγουστο τερματίζεται η 3η δανειακή σύμβαση, αλλά τα μνημόνια στην Ελλάδα θα είναι στο διηνεκές, λέει ο οικονομολόγος –αναλυτής επικεφαλής του analyst.gr Βασίλης Βιλιάρδος, στον 98.4 .
Παρότι το ελληνικό χρέος και μια γενναία ρύθμιση του, είναι το κλειδί, πολύ περισσότερο που τώρα στην Ευρωζώνη , αναφύεται και το πρόβλημα της Ιταλίας, καμία ουσιαστική συζήτηση δεν γίνεται για αυτό, ούτε η ελληνική πολιτική σκηνή πιέζει για κάτι τέτοιο , είπε ο οικονομολόγος Βασίλης Βιλιάρδος. 
Αντίθετα, όπως σημείωσε, ότι μετά τη δημοσιοποίηση και του συμπληρωματικού μνημονίου, είναι προφανές ότι τον Αύγουστο τερματίζεται η 3η δανειακή σύμβαση, αλλά τα μνημόνια στην Ελλάδα θα είναι στο διηνεκές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.