Πανηγυρίζει σήμερα το ΣΕΚ (συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με την κατάληψη του Αφριν από ισλαμιστές;; Μάλλον ναι!!


Στη τελευταία αντιρατσιστική πορεία, εμφανίστηκαν Σύριοι, όχι με την σημαία της χώρας τους, αλλά με την σημαία του FSA, των ισλαμιστών αντικυβερνητικών στην Συρία. Και μαζί τους ο Πέτρος Κωνσταντίνου από την πολιτική οργάνωση ΣΕΚ, που είναι συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Η ίδια πολιτική οργάνωση, μαζί με άλλες στο παρελθόν καλούσαν να απελαθεί από την Ελλάδα ο επίσημος πρέσβης της Συρίας, του καθεστώτος Άσαντ ενώ όταν απελευθερωνόταν από τους ισλαμιστές το Χαλέπι μίλαγαν για ανθρωπιστική καταστροφή. Γενικά στην οπτική των συγκεκριμένων οργανώσεων δεν περιελαμβανόταν ότι στήριζαν ισλαμιστές, που στελέχωσαν τον ISIS και σύμμαχοι των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ.

Σήμερα η σημαία που εκφράζει και το ΣΕΚ, υψώθηκε από τους Τούρκους στο Αφρίν


Οι ισλαμιστές αντιπολιτευόμενοι τον Άσαντ, αυτή τη φορά αφού κατατροπώθηκαν ως μέλη του ISIS, εντάχθηκαν στον Τουρκικό στρατό., και ύψωσαν την σημαία τους!

Η στήριξη ή η ανοχή σε ισλαμιστές φονταμελιστές, συμμάχους των ΗΠΑ από οργανώσεις της αριστεράς θα έπρεπε να θέτουν σοβαρά ζητήματα στους συντρόφους τους, με τους οποίους συνυπάρχουν σε μετωπικά σχήματα.

Γνώμη μας, πάντα!


Πηγήanemosantistasis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.