Στρατηγός Ε.Α. Δημήτρης Κυπριώτης: Όλοι στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! Ούτε σπιθαμή Ελληνικού εδάφους δεν μπορεί να ξεπουληθεί


Σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο φέισμπουκ ο Στρατηγός Ε.Α. (Ε.ΠΑ.Μ.) καλεί τον ελληνικό λαό να δώσει δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος


Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ούτε σπιθαμή ελληνικού εδάφους δεν μπορεί να ξεπουληθεί, όπως ξεπουλήθηκαν οι ΔΕΚΟ και κάθε δημόσια περιουσία της Χώρας. Τώρα το λόγο τον έχει ο λαός και κανένας σχεδιασμός ξένων συμφερόντων και ξεπουλημένων συνειδήσεων δεν μπορεί να τον υπερβεί. Όλοι στο δυναμικό παρόν στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!»

Επιπλέον αναγράφει την εύστοχη τοποθέτηση του Μίκη Θεοδωράκη:  "Εάν υποχωρήσουμε αυτή τη στιγμή από την θέση μας για το όνομα είναι σαν να ανοίγουμε τους ασκούς του Αιόλου. Οφείλουμε να επαγρυπνούμε για την διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιτότητας, δεδομένου ότι υπάρχουν ισχυρές διεθνείς δυνάμεις που έχουν στόχο τους στην σαλαμοποίηση της περιοχής των Βαλκανίων. Η περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας είναι νωπή. Το επόμενο θύμα θα είναι η χώρα μας" Μίκης Θεοδωράκης, καλώντας τους Έλληνες να έρθουν «ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε μια συγκινητική αναφορά του Στρατηγού για την Ελληνίδα Μάνα: «Αυτή η ΜΑΝΑ που γέννησε ήρωες, κράτησε την ελληνικότητα της Μακεδονίας, της Θράκης, των Νησιών του Αιγαίου, της Κρήτης, της Ηπείρου και της Κύπρου μας, αυτή είναι που μαζί με τα παιδιά της κράτησαν όρθια την Ελλάδα και τον Ελληνισμό απανταχού της Γης. Μπορούμε να τους προδώσουμε εμείς και να οπισθοχωρήσουμε στις απαιτήσεις του ξένου κατακτητή; Ας το κάνουν άφρονες και ενδοτικοί πολιτικοί με φοβικά σύνδρομα. Ο λαός της Ελλάδας ΠΟΤΕ!

Η πλατεία Συντάγματος και ΌΛΗ η ΑΘΗΝΑ ας γράψουν για μια φορά ακόμη σελίδες αγώνα, απαίτησης και ανατροπής για την Ελλάδα ,τους Έλληνες και τη Δημοκρατία!
4 Φεβρουαρίου 2018 να είμαστε ΕΚΕΙ!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.