Θυσιάζουν τους παραγωγούς στο βωμό των πολυεθνικών

 

Ακολουθώντας πιστά τις εντολές των τοκογλύφων δανειστών και του διευθυντηρίου της Ε.Ε. και αυτή η κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ), συνεχίζει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της σε βάρος του ελληνικού λαού, ως να είναι αντίπαλος και εχθρός της.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος


Υπό τη σκέπη λοιπόν και το άλλοθι της μεταρρύθμισης, υφίσταται και το σχέδιο νόμου για τις αγορές χωρίς μεσάζοντες. Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός και στόχος αυτού του νομοσχεδίου;

α) να εξοντώσουν στην κυριολεξία τους αγρότες, παραγωγούς και τους ελευθεροεπαγγελματίες, οι οποίοι πωλούν στις αγορές χωρίς μεσάζοντες, καθώς τους απαγορεύουν να πωλούν σε πόλεις άνω των 5.000 κατοίκων, που σημαίνει ότι τους αποκλείουν σχεδόν από όλη την επικράτεια

β) να σταματήσουν οι μηνιαίες διανομές κατά τόπους που είναι πραγματική ανάσα για τους εξαθλιωμένους οικονομικά Έλληνες πολίτες και να οδηγηθούν οι παραγωγοί στα «δόντια» των πολυεθνικών και των μεσαζόντων.

Η εξέλιξη αυτή, ως είναι φυσικό προκαλεί την έντονη αντίδραση των κινημάτων και όλου του παραγωγικού τομέα, όπως διαπιστώθηκε και στην συγκέντρωσή τους στην Κατερίνη. Είναι σαφές ότι, η κατάργηση αυτών των αγορών χωρίς μεσάζοντες, πλήττει ευθέως το λαϊκό εισόδημα, καθώς ο πολίτης υποχρεώνεται να ψωνίζει με “καπέλο” το κέρδος του μεσάζοντα ή της πολυεθνικής εταιρίας.

Είναι ξεκάθαρο επίσης σε όλους πλέον, το μέγεθος της πολιτικής απάτης, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία, εξαπάτησε και συνεχίζει να εξαπατά με τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες της, τον μόνο εντολοδόχο της, που είναι ο ελληνικός λαός. Πέταξαν και το τελευταίο φύλο συκής. Απογυμνώθηκαν και παρουσιάζουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Το οποίο δεν είναι άλλο από το ίδιο πρόσωπο εξουσίας που εξυπηρετεί εδώ και χρόνια αλλότρια συμφέροντα.


Και αυτή η κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες των μνημονιακών χρόνων, έχει ως σημαία της την “ελεύθερη αγορά” και τα “ανοιχτά επαγγέλματα”. Τι αποδεικνύεται όμως εκ νέου; Ότι αυτή η “ελευθερία”, αφορά μόνον στους μεσάζοντες και στις πολυεθνικές και όχι στον οποιονδήποτε αγρότη ή μικροεπαγγελματία που θέλει να εμπορευτεί, σε οποιοδήποτε χώρο και με όποια (χαμηλή τιμή) κρίνει ότι συμφέρει τον ίδιο και τον καταναλωτή.

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί σε συστράτευση όλους και όλες που εμφορούνται από ιδέες έμπλεες πατριωτισμού, εθνικής ανεξαρτησίας, λαϊκής κυριαρχίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, για να αναδείξουμε επιτέλους μια κυβέρνηση δημοκρατική, πατριωτική που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην ελευθερία της και στην αναγέννησή της.

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς να συσπειρωθούν για να αποκρούσουν τη νέα αυτή επίθεση από την κυβέρνηση – οπερέτα.

Να σημειωθεί ότι, στην περιοχή της Μαγνησίας, ήδη με πρωτοβουλία της ΑΝΩΣΗΣ Εθελοντές – Βόλου, έχει ξεκινήσει στην ιστοσελίδα http://www.anwsi.gr διαδικτυακή ψηφοφορία, όπου οι πολίτες της Μαγνησίας μπορούν να δηλώσουν την αντίθεσή τους σε αυτό που επιχειρεί η κυβέρνηση.

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί όλους του πολίτες ανά την επικράτεια, να ακολουθήσουν και το παράδειγμα της Μαγνησίας.

Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.



ΠΗΓΗ: epamhellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.