Με το Βραβείο Πολιτικού Σθένους θα τιμηθεί ο Τσίπρας στο Παρίσι -Συναντήσεις με επιχειρηματίες

Σχόλιο: Μετά τον πολυβραβευμένο Γιώργο, στα ευρωπαϊκά σαλόνια σαρώνει στις βραβεύσεις ο νέος και ποιο αποτελεσματικός αγαπημένος της ελίτ, Αλέξης για την αποτελεσματικότητα του στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του €υρώ και των τραπεζών. 
Το τραγικό είναι ότι ετοιμάζεται και ο Κυριάκος. 
Ο λαός πρέπει να σκεφτεί και πάρει τις αποφάσεις του. Έστω και τώρα.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος


Στο Παρίσι θα ταξιδέψει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, όπου θα βραβευθεί, ενώ θα έχει και συναντήσεις με Γάλλους επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ο πρωθυπουργός θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) από την επιθεώρηση Politique Internationale. Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί μεταξύ άλλων ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί και η Ανγκελα Μέρκελ.

Η βράβευση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ορίστηκε για τις 23 Νοεμβρίου.

Επίσης, θα εκφωνήσει ομιλία σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου από τον οποίο θα λάβει το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l'Engagement européen).

Ο κ. Τσίπρας θα έχει συναντήσεις και με Γάλλους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.