Μισθός 250.000 ευρώ για τους επικεφαλής στο νέο Υπερταμείο

 

Σχόλιο Ιστολογίου: "Θά ρθουν οι Γερμανοί να μας βάλουν σε σειρά. Εμείς είμαστε σπάταλοι και αυτοί θα μας σιάξουν" Έτσι μας λέγανε. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα για το τι συμάζεμα πρόκειται να συμβεί στα οικονομικα της χώρας. Για να πάρετε μια γεύση τι μας περιμένει δείτε τι έχει γίνει στον ιδιωτικοποιημένο ΟΤΕ της "γερμανικής κρατικής" Ντόιτσε Τελεκομ

Υψηλότατες αμοιβές απολαμβάνουν οι επικεφαλής στο λεγόμενο υπερταμείο, στο οποίο μεταφέρεται όλη η προς πώληση δημόσια περιουσία. Οι μισθοί των μελών του διοικητικού συμβουλίου ακούγεται πως ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ το χρόνο.


Οι μισθοί των μελών του Δ.Σ. Δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν καταγγελίες που προέρχονται από μάλλον δυσαρεστημένους που δεν επελέγησαν για τις θέσεις του Δ.Σ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, τα ποσά που ακούγονται είναι τουλάχιστον εξωφρενικά στην Ελλάδα της κρίσης με χιλιάδες πολίτες να στοιβάζονται στις ουρές για να λάβουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Γίνεται λόγος για ετήσιες απολαβές της τάξης των 290.000 ευρώ και 250.000 ευρώ. 

Συνολικά το Δ.Σ. Του Ταμείου θα αποτελείται από τρία εκτελεστικά και τέσσερα μη εκτελεστικά μέλη. Εάν τα ποσά που ακούγονται ισχύουν τότε φαίνεται ότι οι άνθρωποι αυτοί για να πουλήσουν την περιουσία του κράτους θα μας στοιχίσουν πολύ ακριβά.

ΠΗΓΗ:enikonomia μέσω protagorasnews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.