ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ: Έμπειρο κλιμάκιο διαχείρισης ευρωπαϊκών κρίσεων καταφθάνει στην Ιταλία


Έμπειρο κλιμάκιο διαχείρισης ευρωπαϊκών κρίσεων καταφθάνει στις 11 στο λιμάνι του Μπάρι από Ηγουμενίτσα, με σκοπό να παρέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία στα αδέλφια μας τους Ιταλούς.

Οι δράσεις που θα ξεκινήσουν σήμερα στην Ρώμη και θα κλιμακωθούν τις επόμενες μέρες σε όλη την ιταλική χερσόνησο είναι οι εξής:


Σώτη Τριανταφύλλου, εξπέρ σε θέματα κόλντ γουόρ, θα μιλήσει στην Φοντάνα τι Τρέβι για την αποτυχία των Ιταλών να κατανοήσουν την ευρωπαϊκή κουλτούρα και να σταματήσουν να κατουράνε στο Τραστεβέρε τα βράδια μπας κ γίνουν άνθρωποι.

Ματθαίος Γιωσαφάτ, ο οποίος θα αναλύσει στην πιάτσα ντι Σπάνια για την αδυναμία του ιταλικού λαού να προχωρήσει από το στοματικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται, μετά από πολλά έτη θηλασμού από την Ιταλίδα υπερπροστατευτική μάνα.

Αντιγόνη Λυμπεράκη, μιλάει στην βίλα Μποργκέζε, για το πως το πολύ μακαρόνι θολώνει την κρίση των φτωχών μέσα από την αυξημένη κατανάλωση υδατάνθρακα, στις κρίσιμες στιγμές.

Στέλιος Ράμφος, φιλόσοφος, θα μιλήσει στην πιάτσα ντελ Πόπολο, για την αδυναμία κατανόησης της μη ύπαρξης τάξεων ανάμεσα σε Βορρά κ Νότο στην γειτονική χώρα, αφού μπορείς να πιεις εσπρεσάκι λούγκο δίπλα δίπλα με τον Ανιέλι.

Θάνος Τζήμερος μιλάει στην πιάτσα Ναβόνα για τα λατινικά του γονίδια, εφόσον είναι μπατζανάκης του Ερνέστο Γκεβάρα, ο οποίος καθότι Αργεντίνος, τρέχει στο αίμα του ιταλιάνικο αίμα από το οποίο έχει απομονώσει το γονίδιο της αριστερής μετάλλαξης το οποίο ευθύνεται για την δημιουργία δημοσιουπαλληλίστικου καρκινώματος.

Αλέξης Τσίπρας, καταφθάνει στην Ιταλική γερουσία για να δείξει πως μέσα σε 17 ώρες κάνεις το ΟΧΙ κατευθείαν ΝΑΙ αποφεύγοντας την έρπη και τις παρανυχίδες.

Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλάει σήμερα στο καφέ Γκρέκο για το πόσο αγαπάει τον φρέντο καπουτσίνο κ την ανάγκη της Ιταλίας να παραμείνει στην ζώνη του ευρώ για να μπορεί να πίνει απερίσπαστος κ χωρίς άγχος τον αγαπημένο του καφέ.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τις επόμενες δράσεις.

Χάρης Ζάβαλος

ΠΗΓΗ: zavalosxaris


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.