Ο George Soros πίσω από τις διαδηλώσεις κατά του Trump

 

Μια νέα πορτοκαλί επανάσταση γεννιέται. Μόνο που είναι μωβ και στοχεύει στην ίδια την ιμπεριαλιστική μητρόπολη, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πατέρας της, ακόμα μια φορά, ο γνωστός “φιλάνθρωπος”.


Γράφει Ο Γιώργος του Κλικ

Η Χίλαρι Κλίντον παρουσιάστηκε την επόμενη των εκλογών και απευθύνθηκε στους οπαδούς της αποδεχόμενη ιπποτικά την ήττα και αναγνωρίζοντας την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.





Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη εξέλιξη ως προς την διαφύλαξη της πολιτικής ομαλότητας τόσο για τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και για ολόκληρο τον κόσμο.

Μόνο που ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Μετά τις τυπικές φιλοφρονήσεις, η Χίλαρι άρχισε να απαριθμεί τις αναρίθμητες πληγές του Φαραώ που ο εκλεγμένος πρόεδρος κουβαλάει μαζί του, λες και οι εκλογές δεν είχαν καν γίνει. Λες και βρισκόμασταν ακόμα στην προεκλογική περίοδο.

Είπε ότι ο Τραμπ δεν προσφέρει πραγματική αλλαγή. Ότι οι υποσχέσεις του είναι κενές. Και κατέληξε:

Η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να γιατρέψουμε τους διαχωρισμούς στην χώρα μας, τους ρατσιστικούς και τους μεταναστευτικούς και πολλούς άλλους. Πρέπει να ορθώσετε το ανάστημα σας στους νταήδες. Να συνεχίσετε την δουλειά για να κάνετε τα πράγματα καλύτερα ακόμα και όταν η αντίδραση είναι άγρια. Ναι, το μέλλον της Αμερικής θα το αποφασίσουμε εμείς γι αυτό ας είμαστε πιο δυνατοί μαζί.  Όταν τα καταφέρουμε, τότε η Αμερική θα είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ.

Πέρα από τα εμπρηστικά αυτά λόγια υπήρχε και κάτι στο όλο σκηνικό που θύμιζε κηδεία ή μνημόσυνο. Στο φόρεμα της Χίλαρι, στην γραβάτα του Μπιλ και στα ρούχα των υπολοίπων στο πάνελ επικρατούσε το μωβ και το μαύρο. Στο μάτι χτυπούσε όμως κυρίως το μωβ γιατί, αν μη τι άλλο, είναι ασυνήθιστη η τόσο χτυπητή και μαζική παρουσία του σε τέτοιες περιπτώσεις.

Και ξαφνικά, στις ΗΠΑ, άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη περί “μωβ επανάστασης”. Με την χορηγία του Τζωρτζ Σόρος.

Οι σχέσεις του ζεύγους Κλίντον με τον βαθύπλουτο χρηματιστή είναι μακρές και μεγάλες. Από τα Wikileaks μάθαμε ότι ο Σόρος ήταν ο υπ. αριθ. 1 χορηγός της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι.

Όταν μιλάει κανείς για τον Σόρος καλό είναι να έχει κάποιο ξόρκι επάνω του όπως κάνουν, λέει, με τα βαμπίρ.

Δεν είναι μόνο η φάτσα του. Ο μέγας φιλάνθρωπος είναι βουτηγμένος σε κάθε χρηματική βρωμιά από τον καιρό του 2ου παγκοσμίου πολέμου στην Ουγγαρία, όταν, σαν συνεργάτης των Ναζί, πήρε το “διδακτορικό” του στην σπέκουλα. Ήταν η “ευτυχέστερη περίοδος” της ζωής του όπως αφοπλιστικά αφηγείται ο ίδιος:






Και το φιλάνθρωπο έργο του συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα. Δείχνει αθάνατος επιβεβαιώνοντας κάποιες φήμες σχετικά με τα βαμπίρ που λέγαμε προηγούμενα.

Αναμφισβήτητα μιλάμε για μυαλό, δεν υπάρχει αμφιβολία. Μόνο που είναι σατανικό μυαλό και όπου αναλαμβάνει θεάρεστο έργο ακολουθεί ο θρήνος και η δυστυχία. Έχουν γραφεί και τεκμηριωθεί πολλά γι αυτόν, από τα ζιζάνια που έσπερνε με τις οργανώσεις του για τα “δικαιώματα” στις πρώην ανατολικές χώρες, μέχρι το περίφημο κόλπο γκρόσο σε βάρος της στερλίνας αρχές δεκαετίας του 1990, την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας, τις πορτοκαλί επαναστάσεις κλπ.

Υποστηρίζεται ακόμα ότι είναι ο άνθρωπος (ή λυκάνθρωπος;) βιτρίνα, μπροστά από τις μεγάλες και σκοτεινές παγκόσμιες ελίτ, και ως εκ τούτου προϊστάμενος όλων των Ευρωπαίων και Αμερικανών καραγκιόζηδων που το παίζουν ηγέτες. Μηδενός εξαιρουμένου με την μικρή αλλά σπουδαία εξαίρεση του νεοεκλεγέντος Τραμπ όπως τεκμηριώνεται από τον πόλεμο που του κάνουν ειδικά τις τελευταίες ημέρες.

Ο Σόρος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε εντολή στην Μέρκελ για την “υποδοχή των μεταναστών” που έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη κυρίως σε μεγάλες πόλεις της δυτικής Ευρώπης. Στην συνέχεια δεν έχανε ευκαιρία να διατρανώνει ότι “οι μετανάστες είναι η τελευταία ευκαιρία για την σωτηρία της Ευρώπης”.

Βρισκόταν πίσω από την εκστρατεία εναντίον του Brexit, στοιχηματίζοντας υπέρ της παραμονής και προειδοποιώντας για την συντέλεια του κόσμου αν η Βρετανία αποχωρούσε από την ΕΕ. Είχε χάσει, πράγμα ασυνήθιστο για τον φιλάνθρωπο, λεφτά τότε.

Αμέσως μετά το Brexit δεν έχασε την ευκαιρία να στοιχηματίσει εις βάρος της Deutsche Bank η οποία, ως γνωστόν, αντιμετωπίζει μεγάλο στρίμωγμα από τότε.

Εν αναμονή των προεδρικών στην Αμερική “ζέστανε” την ατμόσφαιρα χρηματοδοτώντας τον κακό χαμό στο Ferguson του Missouri το 2015.

Και τις τελευταίες ημέρες και ώρες ασχολείται με μια νέα “πορτοκαλί” επανάσταση σε απόχρωση μωβ, αυτή τη φορά στην καρδιά της ίδιας της υπερδύναμης με σκοπό να απορυθμίσει το πολιτικό σκηνικό σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ και ποιος ξέρει ποιες ανώμαλες πολιτικές εξελίξεις.

Κύριο εργαλείο του Σόρος στις ΗΠΑ είναι η οργάνωση MoveOn, παρακλάδι της Open Society Foundations, το γενικό στρατηγείο του φιλάνθρωπου στον κόσμο. Οι μαρτυρίες είναι πολλές, όπως καταδεικνύεται για παράδειγμα εδώ και εδώ, και το παιχνίδι έχει χοντρύνει τόσο πολύ ώστε να σημειώνονται ακραία περιστατικά που κάλλιστα θα μπορούσαν, αν δεν αντιμετωπισθούν έγκαιρα, να εξελιχθούν σε ένα είδος εμφύλιου πόλεμου. Το θέμα είναι ότι τα συστημικά ΜΜΕ κάνουν ότι μπορούν για να ρίξουν λάδι στη φωτιά ενώ η επίσημη απερχόμενη κυβέρνηση Ομπάμα περί άλλα τυρβάζει. Και η φωτιά αρχίζει να απλώνεται σε όλες τις ΗΠΑ ενώ πέφτουν και οι πρώτοι πυροβολισμοί.

Δεν ανησυχεί άδικα ο Paul Craig Roberts ούτε υπερβάλλουν αυτοί που ζητούν την σύλληψη του φιλάνθρωπου με την κατηγορία της υποκίνησης και χρηματοδότησης εξέγερσης.

Δυστυχώς είναι τέτοια η άγνοια, η απερισκεψία, η έλλειψη κοινωνικής ωριμότητας και πολιτικής σκέψης, μαζί με όλο αυτό το συνονθύλευμα υποτιθέμενης “αριστερής”, “αντιρατσιστικής” και “προοδευτικής” παρλαπίπας, που χιλιάδες ανθρώπων έχουν κυριολεκτικά τυφλωθεί από τις φοβίες που σπέρνουν οι οργανώσεις του Σόρος και τα ενορχηστρωμένα εταιρικά ΜΜΕ ώστε να φτάνουν στο σημείο να λένε ότι “θα υπάρξουν νεκροί και στις δυο πλευρές”! Φυσικά οι εταιρικές δημοσιογραφικές πόρνες του CNN είναι έτοιμες να αναμεταδώσουν σε όλη την χώρα τον πανικό:




Φαίνεται ότι όλοι αυτοί είναι έρμαια κάθε φοβίας πλην της φοβίας ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος που δεν τους έχει αγγίξει ποτέ το μυαλό, ενώ σε αφήνει εμβρόντητο η βλακεία και η αφέλεια τους όταν τους ακούς να υπερασπίζονται την Κλίντον επειδή... “ο εχθρός είναι η Wall Street”, δηλαδή οι βασικοί υποστηρικτές της Κλίντον!

Με αυτά τα μυαλά, σε δυο, προς το παρόν, Πολιτείες, Καλιφόρνια και Όρεγκον, έχει αρχίσει η συλλογή υπογραφών για... απόσχιση από τις ΗΠΑ, δημοσιεύονται φήμες για... αύξηση των αυτοκτονιών μεταξύ των LGBT και αναβάλλονται εξετάσεις σε κάποια πανεπιστήμια λόγω... του ψυχολογικού στρες των σπουδαστών εξαιτίας της εκλογής Τραμπ!

Είναι να γελάς και να κλαις μέχρι ποιο σημείο μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο η ηλιθιότητα όταν υποδαυλίζεται από την μαζική υστερία και την μεθοδευμένη φημολογία. 

Οι λογικοί παρηγορούνται από τη σκέψη ότι “κάποια στιγμή θα τους περάσει” και ότι τελικά θα επικρατήσει η νηφαλιότητα.

Αυτές δεν είναι όμως οι επιδιώξεις του Σόρος και των οργανώσεων του. Είναι οι αντίθετες.

Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που οι οργανώσεις του Σόρος έχουν τεθεί εκτός νόμου στην Ρωσική Ομοσπονδία ως επικίνδυνες για την εθνική ασφάλεια και μάλιστα λέγεται ότι σε βάρος του ιδίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές της χώρας με την κατηγορία του οικονομικού τρομοκράτη.

Αν και το τελευταίο στοιχείο δεν βρίσκει επιβεβαίωση στα λεγόμενα “έγκυρα” μέσα, εύχομαι να είναι αλήθεια και να τον μπαγλαρώσουν κάποια στιγμή μια και καλή. Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι τα βαμπίρ μπορούν να μπαγλαρωθούν.

Σαν παρηγοριά, δυστυχώς μόνο προς τους αγγλομαθείς, παραθέτουμε το ακόλουθο βίντεο του  απολαυστικού Paul Joseph Watson σχετικά με την όλη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.