Συνέλαβαν μαθητές για καταλήψεις στα Λύκεια της Λαμίας (17 συλλήψεις).

Σχόλιο ιστολογίου : 
Μεγάλες στιγμές. Μετά από την πλήρη κατάρρευση της αριστερής ηθικής υπεροχής της δευτεροαριστεροδέξιας φοράς αριστεράς του σχήματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ειδικά τώρα με την συνεδριακή νομιμοποίηση του μνημονιακού νεοφιλελεύθερου καθεστώτος οικονομικοπολιτικής κατοχής της πατρίδας μας, βλέπουμε και την αποκαθήλωση της "επαναστατικής" πρακτικής που έκανε γνωστό στο πανελλήνιο το νυν πρωθυπουργό όταν αυτός ήταν νέος, με την συμβολή των οργάνων της τάξης βεβαίως βεβαίως. Μεγάλες στιγμές.



- Συνεχίζει την κατάληψη το 2ο ΕΠΑΛ παρά την επέμβαση της αστυνομίας -
Με παραγγελία του Εισαγγελέα, έληξε τα ξημερώματα της Παρασκευής η κατάληψη στο 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας όχι όμως και στο 2ο ΕΠΑΛ, παρά την αστυνομική επιχείρηση που είχε ως αποτέλεσμα 16 συλλήψεις μαθητών και ενός γονέα!

Συνολικά 12 ανήλικοι και 5 ενήλικες πέρασαν την πόρτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, αφού συνελήφθησαν για την παράνομη κατάληψη δημόσιων εκπαιδευτικών κτιρίων.
Η επιχείρηση της Αστυνομίας που περιελάμβανε μεταξύ άλλων και την απαραίτητη αστυνομική κλούβα ξεκίνησε από το 2ο ΕΠΑΛ όπου συστεγάζονται και το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, στις 12 τη νύχτα. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλαβαν 7 μαθητές ηλικίας από 17 έως 23 ετών εκ των οποίων οι 4 ανήλικοι.
Ακολούθησε ανάλογη επιχείρηση στο 5ο ΓΕΛ όπου οι συλλήψεις έφτασαν στον αριθμό εννέα με μαθητές και των τριών τάξεων, αλλά και ενός 47χρονου γονέα. Τελικά όλοι αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα το πρωί.
Όπως ενημερωθήκαμε η κατάληψη στο 2ο ΕΠΑΛ παρά τη βραδυνή «εκκαθάριση» συνεχίζεται, όπως παρόμοια κατάσταση υπάρχει και στο Λύκειο Στυλίδας, όπου και εκεί οι μαθητές αντιδρούν για τις συνθήκες και τις κτιριακές ελλείψεις.
(φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.