NO EURO INTERNATIONAL FORUM-3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙ-ΕΥΡΩ: CHIANCIANO TERME, ΙΤΑΛΙΑ 16-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016



Το 3ο κατά σειρά διεθνές φόρουμ Αντί-ευρώ, του οποίου η εναρκτήρια ολομελής σύνοδος έχει τίτλο "Ευρωπαϊκή Ένωση : γιατί δεν μπορεί να αναθεωρηθεί και πρέπει να διαλυθεί" λαμβάνει χώρα στην Ιταλία από τις 16 ως τις 18 Σεπτεμβρίου. Διοργανωτές, τα μέλη του Συντονιστικού Κινημάτων Αντι-ευρώ το οποίο περιλαμβάνει πολιτικά κόμματα και λαϊκά κινήματα από διάφορες χώρες της Ευρώπης σε μια προσπάθεια συνεργασίας για την αποτίναξη του ζυγού που οι ευρωπαϊκοί λαοί βιώνουν υπό το καθεστώς των Βρυξελλών. 


Σκοπός της συνάντησης είναι η συζήτηση των υπαρκτών εναλλακτικών απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και την ΕΕ, το πώς να επιστραφεί στους λαούς η πλήρης κυριαρχία που τους ανήκει, η ανάκτηση της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αδελφοσύνης. 

Από την Αυστρία ως την Φινλανδία, από την Ισπανία ως την Ελλάδα, από την Ιταλία ως την Μ. Βρετανία που εδώ και λίγες εβδομάδες έχει το προβάδισμα για την έξοδο, οι ομιλητές θα ανταλλάξουν εμπειρίες και προβληματισμούς και θα αναζητήσουν τις κοινές βάσεις για συμμαχίες, αναγκαίες σήμερα περισσότερο από ποτέ, για την αντίσταση και την ανατροπή του πιο προχωρημένου κι επικίνδυνου σχεδίου που έθεσε ποτέ σε εφαρμογή ένα κλαμπ ολιγαρχών, την ΕΕ και το κοινό της νόμισμα.


Το ΕΠΑΜ συμμετείχε από την αρχή στην διοργάνωση της συνάντησης, είναι από τους πρώτους υπογράφοντες, και θα δώσει το παρόν με τον Δημήτρη Καζάκη τόσο στην εναρκτήρια όσο και στην τελική ολομελή σύνοδο, τον Θέμη Συμβουλόπουλο
στην συζήτηση με τίτλο "Ελλάδα: η δολοφονία ενός κράτους-έθνους" και τον Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο στη συζήτηση "Μεταναστευτικό και τέλος της Schengen". 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙ-ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ NO EURO INTERNATIONAL FORUM: http://www.noeurointernationalforum.com/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.