ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.

Σχόλιο Ιστολογίου: Πιο ανθελληνική δήλωση έχετε ακούσει ξανά από "Έλληνα" πολιτικό; 
Το γιατί έχουμε δημογραφικό πρόβλημα θα μας εξηγήσει ο υπουργάρας μας άραγε; 
Το γιατί μεταναστεύουν χιλιάδες νέοι μας, θα μας το εξηγήσει;
Το γιατί δεν θέλουν τα νέα ζευγάρια να κάνουν οικογένεια μήπως, ή μόκο και σε αυτό;
Στα νούμερα δεν βλέπει την γενοκτονία που συντελείται;  
Με ποιο τρόπο θα υπάρξει εισόδημα και ανάπτυξη για να αντιμετωπιστεί το 30% ανεργίας μέσα στα μνημόνια του Ευρωνταχάου των τραπεζιτών; 
Πώς μπορεί να αφομοιώσει τόσο ετερόκλητο κόσμο μία διαλυμένη κοινωνία; 
Μήπως o στόχος είναι η μοίρα  του ημεδαπού να εξισωθεί με αυτή του ξεριζωμένου από την πατρίδα του πρόσφυγα; 
Ανήκουμε όλοι οι κολασμένοι στην κατηγορία φαβέλας του Ευρωπαϊκού φέουδου, μετατρέποντας όλη την Ελλάδα σε μια απέραντη Αμυγδαλέζα;;;   Φτηνό να είναι το κορμί και ας μιλάει ό,τι γλώσσα να ναι;
Αυτή είναι η «προοδευτική» πολυπολιτισμικότητα που μας γανώσατε το μυαλό τόσα χρόνια με τις ΜΚΟ και τον εθνομηδενισμό;
Ρητορικά τα ερωτήματα. Στις κορυφές δεν υπάρχει ίχνος πέτσας πια σε αυτό τον τόπο που από χώρα γίνεται χώρος. 
Αν ο πολίτης δεν πάρει θέση στην λύση για να σώσει την πατρίδα του και την ζωή του ΣΗΜΕΡΑ, θα βιώσει όλον τον εφιάλτη που προσπαθεί να αποφύγει με ευχές, προφητείες, αδιαφορία, από μηχανής θεούς, ιδεολογήματα και πατερούληδες.


«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν».


Τάδε έφη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Αναφερόμενος στο πόσους μετανάστες μπορεί να ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία σημέιωσε: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20.000 και 30.000 ανθρώπους; Ο ανθρωπισμός της Ελλάδος είναι και αυτός ότι θα δώσει καταφύγιο σε κάποιους ανθρώπους. Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα; Εγώ λέω ότι η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα, έχει καταρχάς ανεργία και ύφεση το οποίο είναι ένα δομικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ωστόσο μπορεί να ενσωματώσει ανθρώπους».

http://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.