Τι συμβαίνει σήμερα στη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Του Πιτσιρίκου   

Δεν θα υποστηρίξω πως αυτό το βίντεο λέει όλη την αλήθεια για τον πόλεμο στη Συρία, αλλά δίνει μια γενική εικόνα του τι συμβαίνει σήμερα στη Συρία.

Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει στη Συρία, μην ανησυχείτε, δεν είστε ο μόνος.

Είμαι κατά του πολέμου στη Συρία -όπως και κάθε πολέμου-, αλλά τι ακριβώς μπορώ να κάνω για να τον σταματήσω;

Το μόνο που καταλαβαίνω απόλυτα, βλέποντας αυτό το βίντεο, είναι γιατί φεύγουν μαζικά και τρέχοντας οι Σύροι πολίτες από τη Συρία.

Επίσης, συμπάσχω από απόσταση με αυτούς τους Σύρους που δεν κατάφεραν να φύγουν και ζουν σήμερα μέσα στον παραλογισμό και τη βαρβαρότητα.



ΠΗΓΗ: Πιτσιρίκος

1 σχόλιο:

  1. Πως το λένε οι Αμερικάνοι; Bullshit.

    Το βίντεο είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιβεβαιωθεί το ηθικό δίδαγμα του πιτσιρίκου. "Δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά δεν πειράζει, δεν είμαι ο μόνος". Οι κακοί είναι πολλοί και ανίκητοι και η ανθρώπινη δυστυχία νομοτελειακή. Όπως τα καιρικά φαινόμενα.

    Και παράλληλα περνάμε και τα κατασκευασμένα από υπηρεσίες και συστημικά ΜΜΕ παραμύθια για τον κακό Άσαντ που ψεκάζει το λαό του.

    Έχει ακούσει κανείς για τον αγωγό Κουβέιτ - Τουρκία που θέλουν να φτιάξουν εκεί; Και που ο Άσαντ αρνείται γιατί θα βλάψει τα πετρελαϊκά συμφέροντα της συμμάχου Ρωσίας;

    Οι Αμερικανοί φυσικά το θέλουν αυτό, όπως το θέλουν και οι Γάλλοι και οι Τούρκοι και οι Σαουδάραβες.

    Δεν το θέλει φυσικά η Ρωσία. Εξ' ου και τα ρωσικά τζετ στη Συρία που δεν χτυπάνε μόνο τους "freedom fighters" - μισθοφόρους αλλά και τον ISIS αγαπημένο παιδί του "ελεύθερου κόσμου".

    Συμπέρασμα: Η Ρωσία και ο Άσαντ αν και υπερασπιστές των δικών τους συμφερόντων χαλάνε το παιχνίδι του δημιουργικού χάους των Αμερικάνων, το παιχνίδι των "πορτοκαλί επαναστάσεων" και του συνεπακόλουθου ρεύματος προσφύγων προς Ευρώπη που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ελίτ για τη δημιουργία μιας ομογενοποιημένης μάζας εξαθλιωμένων χωρίς πατρίδα.

    Πρέπει βέβαια να βάλει κανείς να δουλέψει το νιονιό του για να πάρει μυρουδιά όλα αυτά.

    Πράγμα που δεν συνηθίζει ο πιτσιρίκος. Δεν ξέρω αν από αδυναμία ή από σκοπιμότητα αδυνατεί ο επαναστάτης της παραλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.