Ζωή Γεωργαντά : «Φούσκα η ''Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου'' της Κωνσταντοπούλου...» (VIDEO)


Η Ζωή Γεωργαντά στην εκπομπή του Κώστα Ουΐλς την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 αναφέρεται στην περιβόητη «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» η οποία συνεστήθη με πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσαντοπούλου και βρίσκεται υπό την εποπτεία του Βέλγου εμπειρογνώμονα (αλλά παντελώς άσχετου με τις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού ζητήματος) Eric Toussaint.

Η κα. Ζωή Γεωργαντά είναι πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και καθηγήτρια της εφαρμοσμένης οικονομετρίας και παραγωγικότητας στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ακούστε τι λέει για την επιτροπή που σύστησε η Κωσταντοπούλου. Ακούστε προσεκτικά και να στε σίγουροι ότι ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. 

2 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατί το εμφανίζεται ως λάθος δρόμο ενώ και η Γεωργάντα λέει ότι είναι σε πολύ σωστό δρόμο.... Απλά θα ήθελε να ήταν και η ίδια στην Επιτροπή που μάλλον για πολιτικούς Λόγους δεν έπρεπε να συμπεριληφθεί και φυσικά βγάζει μια πικρία Αντίθετα θα έπρεπε να συμβάλει στην έρευνα παρά να αμφισβητηθεί με τις δηλώσεις τις σε ότι συμφέρει στην Ελλάδα και στον Λαό της που θέλει υπηρετήσει Μάλλον πελαγοδρομεί σε ακατανόητους δρόμους με πολύ περιτολογία και δεν θέλω να σκεφτώ κάτι άλλο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει δέν έχει ειδικούς , και δέν είναι απο τεχνικής άποψης στοιχειωθετημένη. Βασίζεται σε γενικότερα ψηφίσματα διεθνούς δικαίου και όχι σε συγκεκριμένες τεχνικές απο τις οποίες μπορούν να αποδοθούν και ευθύνες. Αυτό κατανοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.